sofialindfors

HemmaRo

Kategori: Allmänt

Har hunnit med en hel del de senaste dagarna. Jag fick lite hemlängtan och bestämte mig för att ta med lillen på roadtrip till Vindeln (vilket han vid det här laget är van vid). Efter en hemmakväll hos mina kära päron på onsdagen vistades vi i Umestan under torsdagen, och hälsade på Vilgots ena Gudmor Louise. Åt god hemmagjord middag, och en hel del "skitsnack" hann det väl också bli,
På fredagen kom fina Linnéa och hennes underbara dotter förbi, och Vilgot sken upp direkt, och började sträcka sig efter hennes långa hår. Det blev så klart en hel del bus, och även några tårar då lillan absolut skulle ha lillemans tutte och ingen annan! Hon passade också på att skjutsa omkring vilgot i gåvagnen, vilket roade dem åtminstone en liten stund. Fika gjorde vi sen, på Vindelns nya café och provade där en underlig smörgås som tydligen varit med i mackSM, innehållande av Salta chips, rökt vindelskinka, lingonvinegrett, västerbottens ost och sallad. Blev förvånad över hur bra allt passade ihop!
Efter en trevlig pratstund i Vindeln begav vi oss mot Lycksele, där vi blev varmt bemötta av Vilgots andra Gudmor, Frida och alla hennes fina bihang förstås. Även där blev det fika och några ordbyten, innan vi tillslut tog forden och åkte hem, till disk och städning... Men, det är väl sånt man får vänta sig när man lämnar gubben ensam hemma, och dessutom så har han ju varit förkyld, och alla vet vi hur okapabla män är då dom ligger i "dödsförkylningar".  Haha, nej jag ska inte klanka ner på min fina karl, han har faktiskt hunnit göra klar vår skoterpulka medans vi varit på vift, så nu inväntar vi bara lite mindre minusgrader!
 
mammas näsa är en av dem bästa! :)
PUSS!
Flummis <3
Vilgot är fin även i svartvitt :)
Nästa Beethoven?
Mammas och Pappas lilla bullerkus, som alltid ska den närmsta vägen - även om den är inte är den lättaste :P
Lördagen har vi ägnat oss åt gåvagnen i princip hela dagen. Han har inte varit så förtjust i den tidigare, men när den är lastad med leksaker är det förstås mycket roligare! 

Kommentarer

  • eva lindfors säger:

    Fina kort !

    Svar: tack! Nu börjar kameran vara full snart :)
    Sofia

    2013-02-11 | 19:43:32

Kommentera inlägget här: